Εταιρεία

Το Texnotropies.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, με φυσική παρουσία επί της οδού Δημοκρίτου 23Α στη Καλαμαριά και 25ης Μαρτίου 131 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Τα φυσικά μας Καταστήματα μας λειτουργούν με επιτυχία από το 2002, διαθέτοντας πλήρη γκάμα χρωμάτων, διακοσμητικών, δομικών υλικών, θερμομονωτικών υλικών για την Κατασκευή - Ανακαίνιση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Το Texnotropies.gr είναι το «επιστέγασμα» μίας πολύχρονης εμπειρίας και το απόσταγμα μιας μεγάλης διαδρομής με τις κορυφαίες εταιρείες χρωμάτων και δομικών υλικών στην Ελληνική αγορά

Περιπλανηθείτε στο χώρο και ανακαλύψτε σε κάθε μας προϊόν, την ιδιαίτερη αξία του, τη μοναδικότητά του, τη φιλοσοφία μας, το όραμά μας για καλύτερη ποιότητα με λιγότερο κόστος.

Συγκεκριμένα, μέσω των καταστημάτων μας:

  • Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε Κατάστημα στην Θεσσαλονίκη χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής ακόμη και για μικρές παραγγελίες.
  • Να μιλήσετε, αν το επιθυμείτε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ενημερωμένο πωλητή και να δώσετε μια νέα παραγγελία επί τόπου στο κατάστημα.
  • Να παραλάβετε μέσα στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων τις παραγγελίες που μπορεί να έχετε υποβάλλει είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.
  • Αν πάλι επιθυμείτε την παράδοση κατ' οίκον και να έχετε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση παραγγελιών από τα Καταστήματά μας μέσω του δικτύου διανομής μας.

* Τα καταστήματά μας βρίσκονται στην Ανατολικά και Δυτικά στη Θεσσαλονίκη :

  • Καλαμαριά : Δημοκρίτου 32α  Τηλ.: 2310 449 851 ΤΚ 55134
  • Εύοσμος : 25ης Μαρτίου 131 Τηλ.: 2310 654 074  ΤΚ 56224

Θέλουμε να βρεθούμε πιο κοντά και να εξυπηρετήσουμε πιο καλά όλους εσάς.

Βρείτε με τη βοήθεια του παρακάτω χάρτη, το κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Ωράριο
Δευτέρα-Τετάρτη : 07:00 - 16:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή : 07:00 - 20:30 
Σάββατο : 07:00 - 15:00

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη για την επίτευξη ενός υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτησης, αντάξιο των προσδοκιών σας.
Διαρκής στόχος μας η παράδοση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας.