Κόστος αποστολής

1. Υπηρεσία courier

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρίας ACS ή ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα στην πόρτα σας.

Η χρεώση των μεταφορικών γίνεται με βάση το συνολικό βάρος της παραγγελίας και με την παρακάτω διαδικασία:

α.  2,50€ για αποστολές  έως 3 κιλά
β. +0,50€ για κάθε επιπλέον κιλό
γ. Επιπλέον κόστος για αντικαταβολή +2,00€

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται απο το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης  Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ).
Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκώδη δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας ογκομετρικό βάρος (σε
(μήκος)x(πλάτος)x(ύψος) σε εκατοστά
κιλά)=-------------------------------------------------
5000

Όλες οι αποστολές εσωτερικού ογκομετρούνται.

Το ογκομετρικό βάρος, υπολογίζεται σε κιλά αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000.

Ισχύει, δηλαδή, η σχέση: (Ογκομετρικό Βάρος σε Κιλά) = (Μήκος σε εκατοστά) * (Ύψος σε εκατοστά) * (Πλάτος σε εκατοστά) / 5.000. Σε κάθε περίπτωση τιμολογείται το μεγαλύτερο βάρος πραγματικό ή ογκομετρικό.

Για οτιδήποτε δεν ρυθμίζεται με τα παραπάνω θα υπάρχει επικοινωνία με την εταιρεία για να κοστολογείται η κάθε αποστολή .

Η χρέωση στην περίπτωση αυτή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος.

Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας με τα έξοδα μεταφοράς σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει  πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail  :  support@texnotropies.gr ή τηλεφωνικώς στην εταιρεία μας 2310 449 851

Όταν το κόστος της παραγγελίας υπερβαίνει τα 70.00 ευρώ + ΦΠΑ δεν ισχύει η αντικαταβολή.
Προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση στα αρχεία μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Δευτέρα-Τετάρτη : 07:00 - 16:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή : 07:00 - 16:00 
Σάββατο :  07:00 - 15:00